Inschrijfformulieren wandelclub kunnen opgestuurd / afgeleverd worden.
Adres: Fransicusstraat 6, 6603 DR Alverna

Ik kan niet lezen, altijd telefoonnummer vermelden, straatnaam, huisnummer, en plaatsnaam.
Beter een telefoontje dan 100 mailtjes.

Wie is die man?

Wie is die man?

Jan van Vulpen, een boomzager uit de omgeving Nijmegen, bedacht een ludieke actie voor wat extra naamsbekendheid. Elke dag hing hij de routes vol met stickers en bordjes, en zelf stond hij aan het eind van de route ook op het parcours.

Waar iedereen zich de eerste dag nog aan Jan irriteerde, ging dat gedurende de tweede dag toch vaak over in verbazing, dat het zo’n volhouder bleek te zijn. De derde wandeldag van de 4daagse wist iedereen wat hem te wachten stond, en werd het voor velen een icoon van de 4daagse 2011. Een punt op de route om naar uit te kijken.

De 4e dag ontstonden liederen, mensen begonnen zichzelf te beplakken met zijn stickers, het idee voor deze site was geboren, kortom, het werd hét gesprek van de dag. Het allermooiste was dat alleen de wandelaars de man en zijn actie kenden, toeschouwers hadden geen idee over wat zich nu precies afspeelde.

Een uitleg van een van de andere wandelaars:

In de afgelopen weken verschenen in de omgeving Nijmegen op veel plaatsen op palen en verkeersborden opvallende gele stickers. Daarop biedt Jan van Vulpen zijn diensten als boomzager aan. Ook staan op de stickers verwijzingen naar Jan’s website www.boomzager.nl, naar Google en YouTube.
Tijdens de vierdaagse is de hoeveelheid gele promotiestickers ongekend; op de meest vreemde plaatsen duiken de stickers op. Hier en daar worden hekken en palen zelfs opgesierd met felgele reclameborden met dezelfde wervende teksten.
Elke dag, ergens langs de route van de vierdaagse, zodra het aantal stickers en borden duizelingwekkende proporties aanneemt, staat daar ineens de stoere rijzige gestalte van Jan van Vulpen zélf om de 40.000 wandelaars zijn (felgele) visitekaartje te overhandigen.

Jan beschrijft zijn werkzaamheden als volgt:

VERDUISTEREN bomen uw huis en tuin? Krijgen uw heesters en planten door SCHADUW van boomtakken te weinig licht om te groeien en te bloeien? Staan deze bomen op lastige plaatsen? Dreigen grote takken of bomen om te vallen? Mag de boom niet gekapt worden en biedt snoeien voldoende soelaas?

Dan stelt u zich wel eens de vraag:

Hoe kan ik mijn bomen SNEL, PROFESSIONEEL enGOEDKOOP terug laten snoeien of kappen en worden eventuele vergunningen voor mij geregeld?

Door gebruik te maken van de modernste KLIMTECHNIEKENkunnen wij werken ZONDER DURE HOOGWERKER.

Graag bespreken wij met u gratis en vrijblijvend uw wensen op het gebied van snoeien, vellen en boomchirurgische ingrepen; voor grote, maar ook kleinere klussen.